O nama

O kompaniji

Brend TopCap pojavio se na našem tržištu zahvaljujući firmi Stepanović&Šipka pre više od 10 godina tačnije 2003. godine. Firma se u početku usko specijalizovala za prodaju reklamnih kačketa, a kasnije je delatnost fime proširena i na druge oblasti kakva je proizvodnjabukovog peleta pod brendom BioEnergy point kao sve traženijeg čvrstog goriva. Preduzeće raspolaže sa poslovnim i magacinskim prostorom od 12.500 m2 na samo 5 km od strogog centra Beograda.

Kompanija TopCap lider je u regionu i nezaobilazni faktor kada je u pitanju brendiranje kačketa za najveće evropske i svetske manifestacije, kao i brendiranje za velike regionalne kompanije i predstavništva velikih multinacionalnih kompanije. U prilog o tome govori i izrada nakvalitetnijeg i originalnog kačketa za evropsko prvenstvo u košarci – EUROBASKET 2005 u Beogradu, gde je reklamni kačket Machor morao da prođe rigorozne testove i bude odobren direktno od svetske košarkaške federacije - FIBA.

Zašto izabrati nas

Veliki broj kačketa na stalnom lageru omogućava nam da u svakom trenutku odgovorimo na potrebe tržišta. Pored stalnog lagera kačketa TopCap je u mogućnosti da odgovori na zahteve specijalno brendiranih kačketa i kačketa koje naš poslodavac dizajnira.

Kačketi su izrađeni od najkvalitetnijih pamučnih materijala sa plastičnim štitnikom koji se ne deformiše a veličine su prilagođene našem tržištu. Na lageru u stalnoj postavci su 10 modela kapa i sa preko 12 boja po određenom modelu.